Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@10:37:44 GMT

پرداخت فوری خلافی خودرو راهور ۱۲۰

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۰۱۸۷۷

پرداخت فوری خلافی خودرو راهور ۱۲۰

آفتاب‌‌نیوز :

پلیس خودروی شما را به دلیل تخفلی که مرکتب شده‌اید، توقیف و به پارکینگ منتقل کرده است. یکی از مهم‌ترین مدارکی که باید نشان دهید، کاغذ تسویه خلافی ماشین است. شما هم با خیال اینکه جریمه‌ای ندارید و مقدار نهایتاَ ۱۰۰ هزار تومان است، خلافی خودروی خود را می‌گیرید؛ اما با مبلغ یک میلیونی یا حتی بیشتر مواجه می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدا از اینکه فکر می‌کنید که کجا چنین تخلفات را مرتکب شده‌اید، در نهایت باید آن را بپردازید؛ اما از آنجا که مبلغ آن زیاد است، امکان پرداخت یکجای آن را ندارید.

در این موقع از خود می‌پرسید که باید چه کار کرد؟ در چنین موقعیتی بهترین راهکار، پرداخت خلافی خودرو به صورت قسطی است؛ اما این روش چه شرایطی دارد و چگونه می‌توان خلافی‌ها را با استفاده از این روش قسطی پرداخت کرد؟ این سوالاتی است که در ادامه به آن پاسخ کامل داده‌ایم. پس مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

خلافی خودرو چیست؟

خلافی خودرو شامل تمامی جریمه‌هایی است که شما تاکنون مرتکب شده و آن‌ها را پرداخت نکرده‌اید. هر نوع جریمه‌ای از جمله سرعت مجاز، ورود ممنوع، دور زدن ممنوع، نبستن کمربندی ایمنی، نداشتن مدارک لازم و ... از جمله تخلفاتی هستند که بیشتر رانندگان مرتکب می‌شوند. البته هر یک دارای مبلغ جریمه‌ای است. در صورتی که مبلغ‌های جریمه را پرداخت نکرده‌اید، کم کم روی هم انباشته خواهند شد.

به این نکته مهم توجه داشته باشید که مبلغ خلافی خودرو بیش از ۳ میلیون باعث می‌شود تا خودروی شما به پارکینگ منتقل شود. همچنین اگر جریمه‌هایی مربوط به تسلیمی و الصاقی را پرداخت نکنید، بعد از ۶۰ روز دو برابر خواهند شد.
پس یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث می‌شود تا مبلغ جریمه خودروی شما افزایش یابد، پرداخت نکردن آن است. از این رو اگر در همان لحظه پرداختی را انجام دهید، دیگر نه تنها مبلغ جریمه شما دو برابر نخواهد شد، بلکه بعد از چند ماه مجبور نیستید که هزینه‌های گزافی را پرداخت کنید.

اقساطی کردن جریمه خلافی خودرو به چه معناست؟

احتمالا از خود بپرسید که آیا امکان پرداخت جریمه به صورت قسطی هم وجود دارد؟ وقتی که پلیس خودرو را متوقف کرده باشد، دیگر در آنجا باید جریمه را کامل پرداخت کرد، پس قسطی پرداخت کردن برای چه چیزی است؟

درست است که باید در هنگام ترخیص، مبلغ را به طور کامل پرداخت کرد؛ اما شما می‌توانید قبل از اینکه چنین اتفاقی برایتان بیفتد، جلوی آن را بگیرید. به این صورت دیگر با چنین مبلغ بالایی مواجه نخواهید شد.

اقساطی کردن خلافی خودرو همانند دیگر انواع پرداخت به صورت قسطی است. به عبارتی شما به جای اینکه مبلغ کاملی را پرداخت کنید، هر ماه جزئی از جریمه را صفر خواهید کرد.

روش‌های پرداخت قسطی خلافی خودرو

برای پرداخت قسطی انواع خلافی خودرو دو راه پیش روی شما قرار دارد:

● پرداخت از طریق دستگاه ATM
● پرداخت از طریق سایت راهور

در بالا هم نوشتیم که تفاوت این نوع پرداخت قسطی با بقیه، در این است که شما می‌توانید هر بار یکی از جریمه‌های دلخواه را پرداخت کنید. در حقیقت محدودیتی برای شما وجود ندارد. حالا در ادامه به چگونگی واریز مبلغ جریمه خودرو پرداخته‌ایم.

چگونگی پرداخت اقساط خلافی خودرو

به توصیه بیمه دات کام، روش پرداخت اقساط و یا استعلام خلافی خودرو با کد ملی به اینکه شما کدام روش را انتخاب می‌کنید، متفاوت خواهد بود.

در روش اینترنتی، اول از همه باید وارد سایت راهور به آدرس rahvar۱۲۰.ir شوید. در وسط صفحه روی گزینه استعلام تخلف رانندگی کلیک کنید. در ابتدا باید استعلام خلافی خودروی خود را بگیرید و بعد امکان پرداخت آن وجود دارد.

برای استعلام از طریق سایت راهور، از روش بارکد استفاده می‌شود. روی هر کارت خودرو، میله‌های مشکی کنار هم قرار دارند که به آن بارکد می‌گویند و زیر آن چند عدد نوشته شده است.

بعد از ورود به صفحه استعلام خلافی، اگر در سامانه سخا از قبل ثبت نام کرده باشید، فقط کافی است تا کد ملی و رمز عبور خود را وارد کنید.

اگر هم ثبت نام نکرده باشید، در همانجا و در مدت چند دقیقه، مبلغ خلافی پرداخت خواهد شد. بعد نیاز است تا کد بارکد وارد شود. بعد از آن مبلغ خلافی نشان داده خواهد شد.

در این بخش می‌توانید تمامی خلافی خودرو را به صورت یکجا یا قسطی پرداخت کنید. برای پرداخت قسطی این امکان برای شما وجود دارد که هر یک از خلافی‌ها را خودتان انتخاب و بعد پرداخت کنید.

برای مثال، اگر نمی‌توانید بیشتر از ۲۰۰ هزار تومان بپردازید، خلافی‌هایی را انتخاب کنید که مبلغ جریمه آن‌ها بیشتر از این مقدار نشود. بعد از انتخاب، جریمه‌های مورد نظر شما پرداخت خواهند شد.

برای پرداخت قسطی خلافی خودرو چه اطلاعاتی مورد نیاز است؟

وقتی که شما جریمه می‌شوید، حداقل ۲۴ ساعت طول می‌کشد تا اطلاعات مربوط به خلافی خودرو در سایت راهور قرار بگیرد.

در حالت توصیه می‌شود که سه روز بعد به سایت مراجعه و اقدام به پرداخت کنید. برای پرداخت قسطی خلافی هم فقط شماره بارکد و کارت بانکی نیاز است. بقیه موارد به صورت خودکار انجام خواهد شد.

پرداخت قسطی خلافی خودرو یک امکان بسیار عالی برای کسانی است که به هر دلیلی جریمه‌های قبلی خود را پرداخت نمی‌کنند.

حالا که قصد دارند، مبلغ آن افزایش پیدا کرده و از این رو نمی‌توانند که آن را کامل بپردازند. بهترین حالت در اینجا، استفاده از پرداخت قسطی است.

البته به این نکته دقت داشته باشید که برای ترخیص خودرو فقط صفر کردن خلافی خودرو ضروری نیست، بلکه باید بیمه‌نامه معتبر هم داشته باشید. اگر تاریخ انقضای بیمه نامه خودروی شما صفر شده است، همین الآن آن را تمدید تا در هنگام انجام مراحل ترخیص با مشکلی روبرو نشوید.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: استعلام خلافی خودرو پرداخت خلافی خودرو تبلیغات پرداخت قسطی خلافی برای پرداخت قسطی پرداخت کنید خلافی خودرو مبلغ جریمه سایت راهور خودروی شما خواهد شد روی شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۱۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب

به گزارش صدای ایران از انتخاب،بانکی‌پور، نماینده مجلس در خصوص لایحه حجاب و عفاف گفت که تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید وصل به فراجا شوند.

به گزارش «انتخاب»؛ بخش‌هایی از اظهارات وی به شرح زیر است:

راه حل فرهنگی ما در این لایحه بلند مدت و راه حل‌های اقتصادی ما راه حل‌های کمکی میان مدت هستند.

مجازات‌ها را طبقه بندی کردیم. اخرین طبقه عابر یا فردی که در فضای مجازی کشف حجاب کرده است ان هم به صورت جریمه.

برای کسی که کشف حجاب کرده بار اول یک میلیون و نیم جریمه معلق نوشته می‌شود.

اگر مجددا تصویر وی در دوربین‌ها دیده شد جریمه دوم ۳ میلیون تومان می‌شود بعلاوه یک و نیم میلیون میشود بنابراین ۴ میلیون و نیم برایش نوشته میشود که بعد از سه هفته باید پرداخت شود.

برای اینکه هویت فرد به طور کامل شناسایی شود تمام دوربین‌های فروشگاه‌ها و ادارات لینک به فراجا می‌شود.

در قانون حجاب و عفاف گفتیم تمام دستگاه‌های دولتی و خصوصی باید دوربین‌های خود را در اختیار فراجا قرار دهند.

در این لایحه، وزارت‌های صمت و اقتصاد و شهرداری‌ها بیشترین وظیفه را بر عهده دارند.

مالیات‌های محصولات حجاب باید صفر شود و وزارت اقتصاد هم تسهیلات بدهد.

شهرداری‌ها را موظف کردیم ۲۰ تا ۳۰ درصد بوستان‌ها را به بوستان‌های اختصاصی بانوان تبدیل کنند.

مجازات تعریف کرده ایم و ضمانت اجرا‌ها بسیار بالاست.

کتاب‌های درسی در تمام مقاطع باید اصلاح شود.

گشت ارشاد یا طرح نور الان طبق همان قانون سابق اجرا می‌شود، به محض اینکه این لایحه عفاف و حجاب اجرا شود دست پلیس خیلی باز می‌شود.

الان حداکثر ۱۰ درصد جامعه بی حجاب یا بد پوشش است که با اجرای این قانون به کمتر از یک درصد کاهش پیدا می‌کند، چون بخش زیادی از این‌ها معاند نیستند بلکه جوگیر و... بوده اند.

دیگر خبرها

  • جریمه بار اول و دوم بی‌حجابی را مشخص کردند | زمان‌بندی پرداخت چگونه است؟ | فیلم
  • تصادفات در مشهد یک کشته و ۴۳ مصدوم بر جای گذاشت
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب
  • مسکن هایی که بیش از یک دهه به سرانجام نرسیده
  • مسکن هایی که بیش از یگ دهه به سرانجام نرسیده
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • نحوه پرداخت حق بیمه خودروها تغییر پیدا می‌کند